Zomerstop

Televisie is over het hele jaar genomen totaal niet interessant, maar in de zomer straalt de intelligentie er al helemaal van af. In de zomer is het volk buiten, geen televisie voor ons. Nee, wij spelen op straat met een voetbal en gaan in het gras liggen genietend van het ongedierte. Dus, er is een zomerstop voor de heerlijke series zoals Goede Tijden Slechte Tijden en De Wereld Draait Door.

Nu zijn ze even vergeten dat er tegenwoordig ook televisie in de tuin staat of op het terras via een beamer. Alles kan tegenwoordig. Maar nee, de televisiewereld wil ook genieten van het strand en de campings in Frankrijk. Ik gun het ze van harte, ik wil namelijk wel naar een uitgeruste Matthijs van Nieuwkerk kijken en een afgetraind lichaam van Mark van Eeuwen.

Maar nu, de zomerindeling. Ik las laatst vóór de zomer (in de regenachtige periode van juni), dat een niet-te-noemen vrouwelijke presentatrice (en actrice en ja, ze zingt tegenwoordig ook EN volgens mij doet ze ook modellenwerk) zo ontzettend blij was dat ze de zaterdagavond mocht vullen op RTL4. Het was “een hele druk dat op mijn schouders drukt”. Ja, ja. Dat is ook spannend. Primetime op zaterdagavond. De zon zakt, schemering vult de kamer, openhaard knappert lekker. Enfin, je moet ergens beginnen. Haar hoofd straalt naïviteit uit door haar rol en om dat weg te poetsen kun je lichtelijk beginnen in de zomer.

Niemand kijkt. Dus schuilen is niet nodig.

Advertenties

2 gedachtes over “Zomerstop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s