’t Schaap in Spanje

Ja, ik kijk ’t schaep. Laat mij lekker. Elke zondag ergeren aan Loes Luca, lachen om Marc-Marie en kijken naar de genialiteit van Pierre Bokma. Ook luisteren naar de-altijd-op-onverwachtse-momenten liedjes die overduidelijk geplaybackt zijn –wat ze expres doen uiteraard-.

Na ’t Vrije Schaep, op de camping en natuurlijk ’t Schaep met de vijf poten, de kroeg, gaan ze Lucas helpen met zijn hotel in Spanje in ’t Spaanse Schaep. Lucas zijn vriend neemt de benen, mede omdat Lucas hem niet zo lief heeft als eerder. Zo hebben we ons oud vertrouwde cast weer.

Riek en haar man Arie zie je vaak in hun kleine twijfelaar –tweepersoonsbed-  liggen en dan weet je al hoe laat het is. Riek zeurt weer over iets en Arie antwoordt nors terug. Zeer voorspelbaar, maar het blijft leuk. Riek (Jenny Arean) heeft trouwens een enorm goed Amsterdams accent.

In de tweede aflevering was Arie Boomsma als Patrick te gast. Natuurlijk speelde hij weer de bink. Lekker eentonig, die rollen van hem.

Het is leuk tijdverdrijf. Geen culinair hoogstandje. Echt een zondagavond programma. De liedjes zijn van de Sky Radio factor. Als je ze hoort denk je ‘Hé die ken ik’, maar verder geen staande ovatie qua liedjes keuzes. Daarnaast hebben ze –toevallig- allemaal een Spaanse tintje.

Advertenties

4 gedachtes over “’t Schaap in Spanje

  1. Geweldig gemaakt! Ik hoop wil ook zo een site te maken.
    Welke software heb je hiervoor gebruikt?
    Ik heb levenslust.wordpress.com gevonden via Google.

    Groetjes,
    Debby uit Haarlem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s