Overheid heeft het voor elkaar

Wat gebeurt er als je vraagt of je dezelfde procedure mag bewandelen als die van een (serie)moordenaar. Dan zeggen ze ‘nee’. Het is te duur en ze willen geen tijd in je steken. Dus dan vermoord je écht iemand, zodat je toch die procedure krijgt. Dat is toch te gek?

De overheid wil dat er minder auto gereden wordt. Door de oorzaken milieu vervuiling en files. Nu moet je als burger straks meer betalen en minder rijden. Stimuleer dan het openbaar vervoer. Nee, daar doen ze niet aan. Ze mompelen wel zoiets. Namelijk dat de kosten in de spits hoger moeten. Lekker stimulans. Maak het dan goedkoper, ze krijgen dat geld toch wel weer terug via al die belastingen die wij moeten betalen, of de accijnzen op sigaretten en alcohol. Straks komt er ook nog een taks op snoep. De overheid neemt ons in de greep, ze willen hun macht tonen. Ze beseffen niet dat het helemaal uit de hand loopt.

Het zou mij niets verbazen als de kinderbijslag stopt, de studiefinanciering stopt (lekkere motivatie om door te gaan studeren zodat we enkel sukkeltjes krijgen in Nederland.) en dat ouderen geen AOW meer krijgen. Die hadden dan maar een pensioen op moeten bouwen. Uitkering gaat eruit. Je werkt toch gewoon voor je geld? Alleen als je niet kan werken krijg je pak en beet 200 euro in de maand.

Nederland heeft het echt geweldig voor elkaar. Ga zo door.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s