Paranormal Activity

Over Paranormal Activity heb ik erg veel gehoord. Dat hij onwijs eng is bijvoorbeeld. Als pro-horror wilde ik de gok wel wagen.

Er waren niet veel mensen in de zaal, maar wel allerlei luidruchtige mensen. Dit was vrij vervelend. Zelfs toen de film begon praatte iedereen door. Ontzettend vervelend.
Leuk aan deze film was dat er gefilmt werd met een amateuristische camera. De man heeft de camera gekocht, omdat er een demon in hun huis woont. Vooral de vrouw kijkt ook echt ín de camera. Wat je normaal bij een film niet hebt. Dit was erg grappig & apart.Ik heb gehoord dat er twee eindes zijn en dat dit de verkeerde was. Helaas, maar ik vond de film wel oké. Ik zou hem niet voor de tweede keer willen zien.

De film begint dat er een vrouw, Katie, uit de auto stapt en zeurt over de camera. Wat trouwens de hele film duurt. Door de camera krijgt de demon meer negatieve gedachtens en gebeuren er meer dingen.
De man wilt met een Ouiji-bord communiceren met de demon. Hij legt het bord op tafel, natuurlijk draait de camera, maar Katie wordt helemaal gek en ze gaan naar kennissen. Hij laat de camera aan staan en de wind begint in huis te waaien en het Ouiji-bord beweegt. Op het einde komt er zelfs een vuurspektakel op het bord. Dit dooft en laat sporen na. Elke keer als het weer nacht wordt, en de camera draait terwijl ze slapen gebeurd er wat, en hoor je geluiden. Ik keek de zaal in en zag iedereen in elkaar kruipen van spanning. Op het einde moest zelfs het merendeel gillen. Ik geef toe, het einde was wel shocking. Katie ging op de laatste nacht naar haar bed staan, een paar uur en toen liep ze door haar slaapkamer deur. Opeens gilde ze keihard, haar man sprintte naar haar toe en opeens was het stil. (Zij was vermoord door de demon en toen werd ze bezeten door de demon) Maar toen, vanuit het niets zag je iets bewegen in de deuropening en werd het lichaam van haar man met een onwijs hoge snelheid tegen de camera gegooit. Daarna ging de bezeten Katie naast het lichaam zitten en keek ze naar de camera, waarna ze vervolgens snel naar de camera bewoog.

Wil jij eens een orginele horror film zien die voorspelbaar is? Grijp je kans. Verwacht er alleen niet té veel van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s